18 oktober 2022
19:30

Bollnäs GIF BF P19

Referat: IFK Rättvik BK - Bollnäs GIF BF P19

Kunglig upphämtning gav oavgjort i träningsmatchen mellan föreningarnas U19-lag...

Rättvik var klart starkast i första halvlek och ledde med 3-2 i halvtid. I andra halvlek dominerade Bollnäs spelet inledningsvis men det var - obegripligt nog Rättvik som gjorde målen. 3-2 blev 5-2 och matchen såg lite lätt avgjord ut... Våra killar spurtade dock förtjänstfullt och slog tillbaka Rättvik med tre raka mål i slutskedet av matchen som därmed slutade 5-5

Stark comeback i matchen av våra Orangea grabbar men kanske vi borde ha vunnit fighten. Några riktigt snygga mål som vi producerar och kan nu se fram emot säsongen på ett

IFK RÄTTVIK - BOLLNÄS GIF BF 5 - 5 (3-2)
Mål Bollnäs: Thim Brodin 2, Milo Lindblom, Iiro Raukko, Philip Heed